4122948 | SOFTWARE MS Windows 10 Home 64-bit CRO KW9-00149Karakteristike
VERZIJA: KW9-00149, OEM

Već ste stručnjak za poznati izbornik Start, programsku traku i radnu površinu. Aktivne pločice omogućuju neposredan prijenos ažuriranja najvažnijih stvari.

Windows 10 osmišljen je da bude kompatibilan s hardverom, softverom i perifernim uređajima koje već posjedujete. A uvijek omogućena ažuriranja pomažu vam da budete u tijeku s najnovijim značajkama i sigurnosti tijekom podržanog vijeka trajanja vašeg uređaja.
Time se kombiniraju prednosti sustava Windows 8 sa sustavom Windows 7.

Do sad najbolji Windows za igre

Igranje igara postalo je još bolje uz sustav Windows 10. Osim što vaše postojeće igre izvrsno rade, sada možete igrati i povezati se s igračima na različitim uređajima s Xbox One i sa sustavom Windows 10. Od najboljih igara za razbibrigu do nove generacije računalnog igranja igara, Windows 10 je osmišljen za igre koje volite.

Windows 10 pruža vam potpuno najbolje iskustvo za ono što radite. Ostanite usredotočeni s jednostavnim načinima za poravnavanje aplikacija na mjesto te optimizirajte zaslonski prostor kako biste obavili zadatke. Pregledavajte svoje otvorene zadatke u jednom prikazu te stvorite virtualne radne površine kako biste pribavili više prostora ili grupirajte zadatke po projektu, kao što su aplikacije za rad Office i igre za igranje.

Windows 10 je najsigurniji sustav Windows koji smo ikada stvorili. Od prvog pokretanja tijekom podržanog vijeka trajanja vašeg uređaja, zaštićeni ste unaprijeđenim sigurnosnim značajkama koje vas štite od virusa, zlonamjernih programa, pa čak i krađa identiteta.gotovina / virman:979.00 Kn
kreditne kartice:1034.00 Kn
sindikalni i potrošački krediti:1087.78 Kn
jamstvo:0 mj.