4122122 | PRINTER POS EPSON TM-T20II, USB/serial, black

Kombinacija brzog ispisa, izvanredne pouzdanosti i ekonomičnog rada čine ovaj pisač usklađen s Energy Star smjernicama obaveznim proizvodom u malim trgovačkim društvima i specijaliziranim trgovinama, ugostiteljstvu i trgovinama s namirnicama.


Pristupačan
Ovaj


Karakteristike
model koji je jednostavno upotrebljavati naš je najpovoljniji pisač POS računa i ima širinu ispisa od 80 mm. Ispisivanje računa je fleksibilno uz značajku automatske smanjene potrošnje papira kojom se skraćuju gornja i donja margina, širina prijelaza u novi red i visina bar kodova. Tako se nadzire i upravlja količinom iskorištenog papira. Troškovi papira smanjuju se ispisivanjem gornjeg logotipa sljedećeg računa prije rezanja, tako da je gornja margina smanjena za još 12 mm.
Pouzdan
Na pisač TM-T20II možete se osloniti i u okruženjima gdje se ispisuju velike količine, uz MTBF (prosječno vrijeme između pogrešaka sustava) od 360.000 sati i vijek trajanja mehanizma pisača od 15 milijuna redaka.
Fleksibilnost
Uz pisač TM-T20II dobiva se i ugrađeno sučelje za USB, a možete birati između dva modela: 1) USB + serijsko sučelje, 2) USB + Ethernet sučelje, što model čini dugoročnim ulaganjem, s obzirom da je spojivost moguće promijeniti bilo kad.
Brz
Njegova brzina ispisa od 200 mm/s može vam uštedjeti vrijeme, a konkurentna cijena i operativni troškovi mogu vam uštedjeti novac, što je savršeno za brzo skraćivanje redova čekanja.

DRIVER LINK:
https://download.epson-biz.com/modules/pos/index.php?page=single_soft&cid=5126&pcat=3&pid=3721


gotovina / virman:1229.00 Kn
kreditne kartice:1298.00 Kn
sindikalni i potrošački krediti:1365.56 Kn
jamstvo:12 mj.